13 Apr, 2022
Drob de miel Ingrediente : 1kg organe de miel, 300g carne de miel, 3 cepe, 4 linguri ulei, 3 linguri smântână, 5 ouă, sare, piper, piper boabe, foi dafin, 1 legătură ceapă, 1 legătură usturoi, 1 legătură hasmațuchi. Organele și carnea spălate foarte bine se pun la fiert în apă rece cu foi de dafin și piper boabe, se ia spuma și se lasă la foc mic aproximativ o oră. Într-o tigaie călim ceapa, adăugăm smântâna și lăsăm la foc mic încă 5 min. Organele fierte le lăsăm la răcit, apoi o jumătate le dăm prin mașina de tocat, cealaltă jumătate le tăiem cubulețe. Peste organele tocate adăugăm ceapa călită, verdețurile tocate, sare și piper după gust și ouăle bătute foarte bine. Se amestecă totul și se pune în tavă cu hârtie de copt. Se dă la cuptor preîncălzit la foc mediu 40-45 min. Pască cu brânză