Meniu specific de Sărbători, “Casa Tradițiilor”, Ieud, Maramureș
Mic dejun:
- Omletă sau ouă ochiuri, salată de boeuf, cotlet afumat, unt de casă, zacuscă, brânză de oaie și de vacă și alte mezeluri de casă, dovelcel pane;
- Preparate făcute din porcul sacrificat conform tradițiilor, împreună cu oaspeții: chiftele, cârnați, șorici,șnițele, jumări, slănină;
- dulcețuri de fructe, lapte de vacă, ceaiuri făcute cu ierburi plantate în curte, pâine proaspătă făcută în cuptor, cafea, clătite, plăcinte.

Prânz / Cină festivă
Ciorbă de văcuță, ciorbă de fasole cu ciolan afumat, supă de pui cu tăieței, ciorbă de perișoare
Feluri principale:
Sarmale cu smântână și afumătură, sarmale cu păsat;
Carne cu sos și mămăligă
Friptură de porc la tavă cu cartofi și rozmarin
Coaste cu cârnați
Varză murată cu afumătură
Desert:
Cozonaci
Prăjitură cu brânză dulce și stafide
Papanași cu dulceață de afine
Cornulețe cu magiun
Prăjitură cu măr
Gogoși.
Poftă bună și Sărbători Fericite!
Pensiunea “Casa Tradițiilor”,
Str. Principală, nr.794A, Ieud, Maramureș
Vacanţe la ţară - Revista vacanţelor cu farmec

























