Toate Pensiunile

AcasaPensiuni

“Casa cu amintiri”, Poarta-Bran

Lăsând în urmă Castelul Bran și drumul spre Moieciu, ascultăm chemarea Bucegilor și ne îndreptăm ușor, ușor spre satul Poarta aparţinând de Bran. Drumul croieşte lin printre case şi pensiuni, printre măguri domoale pe unde pădurile şi fâneţele îşi impart teritoriile.

“La căsuţe Bran”

Ca o alternativă la cazările tradiţionale, casuţele tip camping sau bungalow-urile câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi. Totodată, opţiunea de servicii “self-catering”...

“Răsfățul bunicii” - Pensiunea Sf. Nicolae, Aluniş, Prahova

“Conceptul pensiunii noastre este legat de ideea generoasă a reţetelor de la bunica”, îmi spune proprietara Mihaela Stanciu, care – împreună cu soţul său, Cătălin – se ocupă de acest colţ de Rai, foarte apreciat de turişti, din câte am putut să-mi dau seama în cele două zile pe care le-am petrecut aici. Şi într-adevăr, timpul parcă s-a oprit în loc la Pensiunea Sf. Nicolae – în sens pozitiv, bineînţeles – astfel încât turistul găseşte tot ceea ce admira odinioară, în bătătura bunicii: spaţiu, aer curat, mâncare „ca la bunica”, fructe şi legume proaspete, produse... „de la ţară”, dar şi poftă de viaţă!

„Grădina Vlahiia”, Maramureşul din Snagov

Complexul agroturistic „Grădina Vlahiia” aduce Maramureșul mai aproape de București, în Snagov. Drept marele câştigător din 2017 al Margaretei de Aur, premiu oferit de ANTREC şi revista Vacanţe la ţară, „Grădina Vlahiia” poate fi comparat cu un Muzeul al Satului în care turiștii se și pot caza, pot vizita un Muzeu al Icoanei şi o casă autentică a tradițiilor românești, se pot relaxa în livada, pot hrăni animelele din microfermă şi multe alte activităţi.

Agrement şi experienţe de vacanţă la Cheile Grădiştei

Agrementul, în ultimii ani, joacă un rol esenţial în cadrul unei oferte turistice. Pensiunile, hotelierii, agenţiile de turism, au priceput acest lucru şi, mai mult decât atât...

Bran Chalet – Servicii rafinate şi ospitalitate

Elemente precum rafinamentul şi eleganţa reuşesc să se armonizeze perfect printre ospitalitatea şi tradiţiile zonei Bran-Moieciu.

Casa Humor, casa ta din Bucovina

Într-o Bucovină încărcată de tradiţii şi locuri pitoreşti, pensiunea Casa Humor îşi aşteaptă turiştii la doar câţiva kilometri de mănăstirile bucovinene Voroneţ (3 km.) şi Humor (5 km.) şi la 1 km de centrul de agrement din Gura Humorului şi de Pârtia Șoimul.

Casa Lucreţia, Vama, Suceava

Casa Lucreția a fost fondată în 1998 de prof. Lucreția Lucuțar și dr. Silvestru Lucuțar și este nu numai un colț excepțional de natură nealterată ci reprezintă un adevărat univers gastronomic, cultural și spiritual.

Căsuţa Bunicii - cazare cu…natură şi tradiţii incluse

La 8 kilometri de Bran, lăsând în urmă Şimonul şi urcând pe dealul Balaban ajungi mai aproape de înălţimi, în mijlocul naturii, acolo unde, ca-ntr-o poveste…

Centrul Agrement Montan “La Vâltoare”, Bran

Situat în vecinătatea Castelului Bran, la 500 de metri de aceasta, pensiunea “La Vâltoare” – “Centru Agrement Montan” îşi aşteaptă oaspeţii cu o ofertă variată de experienţe de vacanţă activă dar şi cu servicii de cazare, agrement, servire a mesei şi organizare evenimente.