Numarul Curent

Octombrie 2018
L m M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Valeria si Teodora
v? ureaz?
Vacan?e cu Farmec !

?


Singura SCOALA DE SUPRAVIETUIRE PE MARE din Europa de Est - Tuzla PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 26 Februarie 2011 17:22

Incepand cu data de 7 Februarie 2011, Scoala de Supravietuire pe Mare apartinand REGIONAL AIR SERVICES ? aeroport Tuzla ? a primit recunosterea internationala, fiind aprobata de OPITO ca organizatie de furnizare a pregatirii pentru personalul care lucreaza in industria offshore de petrol si gaze.

Cursurile care se desfasoara sub standardele OPITO in cadrul Scolii de Supraviatuire pe Mare, sunt:

- Basic Offshore Safety Induction & Emergency Training (BOSIET)

- Further Offshore Emergency Training (FOET)

- Helicopter Underwater Emergency Training (HUET).

?

REGIONAL AIR SERVICES detine cea mai performanta baza de pregatire si singura de acest fel din Europa de Est si are capacitatea de a furniza cursuri specifice pentru intreaga industrie offshore din Marea Neagra si nu numai.

Impactul economic al aparitiei Scolii de Supravietuire pe Mare se cuantifica in diminuarea substantiala a cheltuielilor pe care companiile din industria de petrol si gaze, precum si companiile de crewing le suportau pentru pregatirea personalului in alte centre din strainatate. Fondurile transferate inainte catre alte parti ale lumii vor ramane, de acum, in Romania.

Identificarea, dezvoltarea si certificarea de noi cursuri atat sub standardele OPITO cat si ale Autoritatii Aeronatice Civile Romane, care sa completeze portofoliul existent, sunt prioritati pentru managementul companiei.

Compania REGIONAL AIR SERVICES ? aeroport Tuzla, liderul de piata in Romania pentru transportul aerian offshore, aerotaxi si lucru aerian, a reusit sa dezvolte si activitatile conexe, oferind astfel servicii complete si complexe clientilor sai.

In vederea garantarii calitatii serviciilor prestate, inca din anul 2009, Regional Air Services a implementat standardele ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007, prin obtinerea certificarii Sistem de Management Integrat (SMI) de catre Bureau Veritas.

Your browser may not support display of this image.

Data: 18 februarie 2011

COMUNICAT DE PRESA

Joi, 17 februarie 2011 Caravana ANAT a ajuns in Regiunea Sud Muntenia. La intalnire au fost prezenti: reprezentanti ai agentiilor de turism din cele sapte judete, invitati speciali din comunitatea turistica locala, Consiliul Judetean Prahova, Primaria Ploiesti, Camera de Comert si Industrie, institutii de invatamant cu profil de turism, hotelieri, firme de alimentatie publica etc.

Evenimentul a avut un dublu scop: reunirea reprezentantilor celor sapte judete care intra in aria de reprezentare a ANAT Sud Muntenia (Prahova, Arges, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita) si alegerea noii conduceri a regiunii (presedinte si vicepresedinti).

Prima parte a intalnirii a oferit celor prezenti posibilitatea abordarii unor teme de interes actual, precum: noutati legislative/fiscalitate, legea turismului, campaniile de promovare ale ANAT, campania de oferte speciale ?Inscrieri timpurii? si ?Vacante in tara mea?, problema teparilor si insolventei, precum si alte probleme punctuale propuse de catre cei prezenti.

Prezentarea raportului de activitate pentru mandatul incheiat, a pus in evidenta faptul ca acesta a fost marcat de ?revigorarea interesului si vocatiei asociative a membrilor: Astazi suntem una dintre cele mai populate si mai active regiuni din tara. Suntem mandri de faptul ca ANAT, in intregul sau se bucura de vizibilitate si este considerat un partener important de catre ceilalti actori din piata?, a aratat Adrian Voican in discursul sau introductiv.

Cvorumul celor prezenti a desemnat noua conducere a Regiunii ANAT SUD Muntenia, care are aceeasi configuratie ca si cea din mandatul precedent: presedinte - Adrian Voican, vicepresedinti: Radu Gabriel, Alen Georgescu, Darius Brebenescu.

In incheierea intalnirii bianuale, dupa ce a felicitat noua conducere, urandu-i succes, Corina Martin, presedintele ANAT a declarat: ?Regiunea Sud Muntenia cuprinde 52 de membri , reuniti in 7 judete. Ne bucura atasamentul lor fata de misiunea pe care ne-o asumam la ANAT, pentru dezvoltarea unei piete concurentiale corecte pentru agentiile de turism si pentru asigurarea de servicii de consultanta de calatorie la un nivel performant si garantat. ANAT a devenit reperul serviciilor de calitate in turismul romanesc si cea mai mare parte a acestui succes se datoreaza membrilor, care ne sustin in proiectele pe care le dezvoltam?.

Ultima actualizare în Miercuri, 20 Aprilie 2011 19:28
 

Aboneaz?-teC?utare ?n site:

QMagazine