Numarul Curent

Ianuarie 2019
L m M J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Valeria si Teodora
v? ureaz?
Vacan?e cu Farmec !

?


Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului VacanteLaTara.ro


Versiunea 1.0 ? actualizat la data de 25 februarie 2009

1. Informatii despre site

1.1. Site-ul web vacantelatara.ro este proprietatea firmei PERAGRO SRL, cu sediul in Str Ciprian Porumbescu, Nr 8, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/719/2004, C.I.F. RO RO16069946, numit pe parcursul acestor termeni si conditii VacanteLaTara.ro

Adrese de contact: Strada Maica Alexandra nr. 7 (zona: Bd Ion Mihalache ? Pia?a 1 Mai)
Tel/Fax: +40 21.223.70.24
email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

1.2. VacanteLaTara.ro este un portal web de stiri online cu informatii despre turismul rural din Romania

2. Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul si design-ul VacanteLaTara.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea VacanteLaTara.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul VacanteLaTara.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

2.2. Este interzisa orice utilizare a continutului VacanteLaTara.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

2.3. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul VacanteLaTara.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza cu drepturile incalcate.

3. Suspendarea accesului

VacanteLaTara.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

VacanteLaTara.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, VacanteLaTara.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

5.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. HotNews.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

5.2.Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, VacanteLaTara.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

 

Aboneaz?-teC?utare ?n site:

QMagazine