Numarul Curent

Decembrie 2018
L m M J V S D
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Valeria si Teodora
v? ureaz?
Vacan?e cu Farmec !

?


Agrement şi relaxare la Complexul Pănicel, Râșnov

Situată la 2 km de Râşnov şi 0,5 km de DN 73 Braşov-Bran, pe un domeniu de aproximativ 70.000 mp, complexul Pănicel este locul perfect pentru cei ce caută o experienţă completă de vacanţă, într-un mediu tradiţional rural.

Condiţiile de cazare şi facilităţile complexului


Pensiunea Pănicel, numită aşa după pârâul din apropiere, vine în întimpinarea turiştilor cu un total de 65 de camere (130 locuri). Dintre acestea, 35 oferă condiţii de patru stele, iar 31 de trei stele.  Camerele cochete, spaţioase în care tradiţionalul se aromizează cu confortul mult dorit sunt dispuse astfel:

 

- 22 camere (13 duble twin şi 9 matrimoniale) în clădirea principală;

- 9 camere matrimoniale în vila de lângă lacuri. Patru dintre aceste camere sunt destinate familiilor cu copii, fiind extreme de spaţioase (38mp), dispunând de pat matrimonial şi canapea extensibilă;

- 34 camere în noul corp (4 apartamente de patru stele, 18 camere duble twin de patru stele, 10 camere duble twin de trei stele);

 

Alte facilităţi ale Complexului Pănicel:

-           Salon de servire a mesei, bar, şemineu şi instalaţie audio;

-           Restaurant cu meniu tradiţional, preparate proprii şi specialitatea casei:dulceaţa de roşii.

-           La cerere masă tradiţională în ferma complexului;

-           Saună;

-           Loc de joacă pentru copii;

-           Sală de coferinţe multifuncţională (până la 400 de locuri);

-           Internet wireless;

-           Parcare păzită

-           Terasă şi foişor în aer liber.

Posibilităţi variate de agrement la Pensiunea Pănicel

-           Echitaţie şi show-uri ecvestre – Cei ce vor dori să călărească pot deprinde tainele acestei îndeletniciri sub atenta supraveghere a unui instructor atestat. Pe cei mici îi aşteaptă atât de îndrăgiţii ponei, iar pentru cei mari, cai vânjoşi aşteaptă să fie călăriţi. Cursurile de echitație pot fi susținute și în manejul acoperit, construcţie realizată la standarde internaționale.De asemenea, turiştii pot beneficia de excursii cu trăsură sau sania până spre două dintre obiectivele turistice aflate în vecinătate, Castelul Bran şi Cetatea Medievală Râşnov.

-           Două săli multifuncţionale cu jocuri - Ideale pentru cei mici dar şi pentru cei mari cele două săli vă invită la competiţii de darts, tenis de masă, table, billiard etc.

-           Lacuri artificiale şi naturale cu peşti - Ideale pentru pasionaţii pescuitului aceştia se pot relaxa pe malul lacului care aşteaptă ca cei mai iscusiţi pescari să se întreagă atât în de-ale pescuitului cât şi în poveşti…pesăcreşti. Cele două lacuri artificial sunt populate cu păstrăvi, iar cel natural cu crap şi caras. O atracţie o reprezintă şi insula de pe lac unde turiştii pot sta la picnicuri, într-o atmosferă deosebită.

Complexul Turistic Panicel
DN 73A Brasov-Bran
Persoana de contact:
Roxana Draghici - 0741 15 55 76
Email:
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.panicel.ro/

Text şi fotografii: Cristian-Alexandru CATANĂ

 

Aboneaz?-teC?utare ?n site:

QMagazine